USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İLİMİZİN SORUNLARIYLA DAHA FAZLA İLGİLENECEĞİZ

İLİMİZİN SORUNLARIYLA DAHA FAZLA İLGİLENECEĞİZ

İLİMİZİN SORUNLARIYLA  DAHA FAZLA İLGİLENECEĞİZ
11-07-2017 06:00
Google News


AHMET TIRPAN
Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Kayseri eski Ocak Başkanı Selahattin Metin, Merkez İlçe Başkanı Metin Topçu, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Kongre öncesi konuşma yapan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekerek, ülkemizde her yüzyılda bir ihanet senaryolarının yaşandığını söyledi.
"ÜLKEMİZE
İHANET EDİLDİ"
Her yüzyılda bir ihanet edenlerle vatan savunması yapanlar arasında bir vuruşma yaşandığını ifade eden Pınarbaşı; "Yüz yıl sonra aynı süreçleri yaşıyoruz. Tıpkı bundan 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk, Kerkük, Musul sevdasıyla yanarken 1925 yılında isyan eden Şeyh Sait gibi birileri isyan ediyor. Tıpkı yine Mustafa Kemal Atatürk 1933 ve 1938 yılları arasında Hatay diye yanarken Seyit Rıza´lar isyan ediyor. Değişen hiçbir şey yok yani" dedi.
"ÜLKEMİZDE BEKA
PROBLEMİ VAR"
Ülkemizde beka problemi yaşandığını kaydeden Pınarbaşı, çözümün Türk Milliyetçiliğinden geçtiğini belirterek; "Genel Başkanımız beka problemi olduğunu söylüyordu. Televizyonlara çıkıp soruyorlar ki; anlatın bakalım şu beka problemi nedir, Türkiye´nin ne beka problemi var. 15 Temmuz´dan bir hafta sonra Genel Başkanımızla birlikte Polis Özel Harekât Merkezine gittik. MYK üyelerimiz, İl Başkanlarımız ve Milletvekillerimizle ziyaretimizde bizleri çok sıcak karşıladı. Orada Polis hemşerimiz asfalt üzerinde siyah lekeler gösterdi. Bunlar ne diye sorduğumuzda; ´Asfalta talaş döktük, su döktük, benzin döktük ama bunları çıkaramadık. 56 tane şehidimizin 26 tanesinin vücudunun parçasını bulamadık´ dedi. Türkiye Büyük Millet Meclisini bombaladılar. Hiçbir tane İngiliz, Amerikan, Japon, Fransız ya da İtalyan uçağı gördünüz mü kendi polisini ve meclisini bombalayan. İşte beka problemi budur. Söz konusu bu beka problemini çözecek olan bu milletin çocukları Türk Milliyetçileri çözecek. Milliyetçi Ülkücü Hareketten başka hiç kimse beka problemini çözemez. O yüzden MHP bu milletin umududur. Genel Başkanımızın duruşunu herkes takdir ederken, bizim içimizden çıkanların takdir etmemesi ve hatta beka problemi nedir diye sorması bence hepimizin aklında bir soru işareti olarak ilelebet kalmalıdır. Beka problemi vardır, büyüktür ve çözülmelidir" şeklinde konuştu.  
"ŞEHRİN SORUNLARIYLA
DAHA FAZLA
İLGİLENECEĞİZ"
Yeniden İl Başkanlığına seçilen Özkan Turan Navruz ise yaptığı konuşmada ülkücülerin ve şehrin sorunlarıyla daha yakından ilgileneceklerini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisini daha ileriye taşımak için çalışacaklarını kaydeden Navruz, partiyi ikiye bölmek isteyenlerin bulunduğuna dikkat çekerek, bu tür siyasi çalkantılara fırsat vermeyeceklerini söyledi.  
"ŞAHSİ İHTİRASLARI
BIRAKIP SİVAS
İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Şahsi ihtiras ve menfaatleri bırakarak Sivas ve Milliyetçi Hareket Partisi için çalışacaklarını ifade eden Navruz; "Türk Milliyetçiliği Türklüğünden utananlara inat varlığını ilelebet sürdürecektir. Dün ocakta sahip çıktığımız lider teşkilat doktrin davamıza bugün de liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli emrinde sahip çıkmaya devam edeceğiz. Beş bin şehidimizin kemiklerini sızlatıp firavunlaştıranlardan değil, bir kuru ekmekle bir bardak çaya şükreden vefalı bozkurtlardan olmaya devam edeceğiz" dedi.
"BİRLİK OLACAĞIZ"
"Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir" diyerek bütün partilileri bir arada tutacaklarını kaydeden Navruz; "Ülkücüler olarak bizlerin bugün en çok ihtiyacı olan şey birlik ve beraberliktir. Nefsine, çıkar ve menfaatlerinin heveslerine uyanlar bitmek tükenmek bilmeyen bir fesatlıkla bu aziz ve kutlu davanın asıl sahiplerini yıpratmaya devam etmektedirler. Biz ülkücüler olarak buna müsaade etmeyeceğiz. Liderimizin ve teşkilatımızın emrinde davamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ne sağa döneceğiz ne de sola döneceğiz. Şahsi çıkar ve menfaatler uğruna onurumuzu satmayacağız" şeklinde konuştu.
"ZORLU BİR SÜREÇTE
GÖREV ALDIK"
Zorlu bir süreçte görev aldıklarını ve her şeye rağmen görevi en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla canla başla çalıştıklarını sözlerine ekleyen Navruz; "Özveriyle, ülkücü terbiyemizle görevimizi en iyi şekilde yapma arzusuyla çalıştık. Bu zorlu ve bir o kadarda meşakkatli süreçte en büyük ihtiyacımız sizlerin duaları ve desteğidir" ifadelerine yer verdi.   
Tek listeyle seçime gidilen kongrede, MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, 379 delegeden 370´inin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.  Kullanılan 9 oy ise geçersiz sayıldı.
YENİ YÖNETİM
Kongrede yeni yönetim kurulu asil üyeleri; Yönetim Kurulu Asil Üyeler, Mehmet Sakar, Kadir Ocak, Reha Kars, Serkan Gülbaba, Engin Kumlu, İsmail Arslan, Hakan Uygun, Yasin Ocak, Ebulkasım Törnük, Uğur Karabulut, Cemalettin Yurttagül, Ümit Sakar, Metin Güvendi, Ahmet Şeker, Nilay Başçıl, Deniz Akın, Tuğçe Yıldız, Ömür İdikurt, Engin Çabuk, Yılmaz doğan, Hüseyin Boztoprak, Yavuz Serbes, Emre Koçer ve Ersoy Murat´tan oluştu.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Hüseyin Caniklioğlu, Atilla Teski, Serhat Kuruçay, Mehmet Öztürk, Sebahattin Soyal, Adem Arı, Sinan Fişna, Sefil Emre Sayak, Uğur Karakütük, Ahmet Turan Dayı, Ömer Ali Gültekin, Mustafa Kaya, Ahmet Çağrı Yüzer, Muhittin Teke, Taner Küksar, Mahmut İdem, Ali Sezer, Hakan Yıldız, Ahmet Yavuz Ersöz, Rıfat Yalçınkaya, Yasin Özçakır, Abdullah Bozkurt, Harun Daşgın, Yasin Dolangez´den oluştu.
Disiplin Kurulu Asil Üyeleri; Sadettin Doğan, Erhan Aykan, Yunus Ekici, Uğur Akın, İsmet Demirhan, Hacı İkiz ve Güven Çınar´dan oluştu.
Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri; Emin Bozkurt, Ramazan Keskin, Hamza Işık, Nihat Özyiğit, Nurettin Değirmen, Yusuf Himyeri ve Emre Yüksek´ten oluştu.
Üst Kurul Delegeleri Asil Üyeleri; Özkan Turan Navruz, Metin Topçu, Ferhat Doğan, Erdal Genç, Ebubekir Akın, Mehmet Sakar, Erhan Aykan, İsmail Arslan ve Özgür Kavas´tan oluştu.
Üst Kurul Delegeleri Yedek Üyeleri ise; Kadir Ocak, Engin Kumlu, Nedim Akarçay, Ahmet Turan Yılmaz, Atilla Teski ve Osman Bölükbaşı´dan oluştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!