İlkokul öğrencileri yetim çocukları sevindirdi
Burhan Haksever İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan derneğin Şube Başkanı Fatih Altun, öğrencileri anlamlı davranışlarından dolayı kutladı.
Öğrencilerin, Türkiye veya başka ülkelerde yetimlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için harçlıklarını vermelerinin çok anlamlı olduğunu söyleyen Altun, "Göstermiş oldukları bu erdemli hareketlerinden dolayı öğrencilerin ailelerini, okul müdürü Kenan Sarı ve öğretmenleri tebrik ediyorum." dedi.
Altun, projeyle çocukları küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever ve erdemli insanlar olarak yetişmelerini amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Bu proje, savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık, kaza gibi sebeplerle Türkiye veya bir başka ülkede anne, babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, gıda, giyecek ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflemektedir. Proje ülkemizdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve özel okul öğrencilerimizin gönüllü katkılarıyla gerçekleşmektedir."
Kaynak:Anadolu Ajansı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.