İŞKUR Desteğiyle Üniversiteliler Kendini Geliştirdi

İŞKUR Desteğiyle Üniversiteliler Kendini Geliştirdi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde İŞKUR Gençlik Projesi kapsamında düzenlenen kişisel gelişim atölyelerine katılan öğrencilere belge verildi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (CÜRAM) tarafından yürütülen İŞKUR Gençlik Projesi kapsamında, öğrencilere yönelik 4 haftalık kişisel gelişim atölyeleri başarıyla tamamlandı. Akran desteğiyle gerçekleştirilen atölyelerde, üniversite öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlandı.

Proje kapsamında görev alan uygulayıcı öğrenciler ile atölyelere katılan öğrenciler, CÜRAM tarafından düzenlenen belge takdim töreninde bir araya geldi. Törende, emeği geçen ve katılım gösteren tüm öğrencilere teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi.

Kaynak:Bilal Hasdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.