İsmet Yılmaz Bulvarı TOKİ İle Birleştirildi

İsmet Yılmaz Bulvarı TOKİ İle Birleştirildi
İsmet Yılmaz Bulvarı TOKİ İle Birleştirildi


SERCAN ÇETİNEL / ÖZEL HABER

Kent merkezi ile Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) arasında yaşanan trafik sorunu Sivas Belediyesi projesi kapsamında tarih olmuştu. Belediyenin kısa zamanda hayata geçirdiği İsmet Yılmaz Bulvarı Projesiyle şehir merkezi ile CÜ arası araç trafiği daha rahat bir nefes aldı.

Sadece bu alanı yapmakla kalmayan Sivas Belediyesi, Fadlum Köprüsünün tarihi dokusunu korumak ve C.Ü. güzergahında ki trafiği rahatlatmak amacıyla yapılan İsmet Yılmaz bulvarı ve köprülüğü kavşağına ise yeni bağlantı yolları yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan yeni yol çalışmaları tamamlanarak, İsmet Yılmaz Bulvarı ile TOKİ'de birbirine bağlandı.

Bölgedeki üniversite, şehir merkezi ve TOKİ arasındaki trafik yoğunluğunu hafifletmek için yapılan bu çalışmalar araç sürücülerini bir nebzede olsa rahatlatacak gibi görünüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.