İstanbul Sivas Tanıtım Günleri’nde Zara standına üst düzey ziyaret

İstanbul Sivas Tanıtım Günleri’nde Zara standına üst düzey ziyaret
İstanbul Sivas Tanıtım Günleri’nde yer alan Zara Belediyesi standı; AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve protokol üyeleri tarafından ziyaret edildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen 17. Sivas Tanıtım Günleri, coşkulu bir katılımla devam ediyor.

Sivas’ın tarihi, kültürel ve gastronomik zenginliklerinin vitrine çıktığı dev organizasyonda Zara Belediyesi tarafından kurulan ilçe standı, ziyaretçilerin ve protokolün yoğun ilgisiyle karşılaştı.

830486423-18185189638414607-48091808020260614-n.jpg

Zara standında buluştular

Zara’nın özgün değerlerini, yöresel lezzetlerini ve kültürel mirasını İstanbullularla buluşturan stant, siyaset ve idare dünyasından üst düzey isimleri ağırladı.

Standı ziyaret eden protokol heyetinde AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Genç Toy, Sivas Platformu Başkanı ve İstanbul Milletvekili İsmail Erdem ile AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi yer aldı.

"Zara’mızın değerlerini Türkiye’ye taşıyoruz"

Ziyaret esnasında heyete ilçe yürütülen projeler ve Zara’nın tanıtımına yönelik yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Ziyaretin ardından Zara Belediyesi tarafından yapılan açıklamada duyulan memnuniyet dile getirilerek, "İstanbul Sivas Tanıtım Günleri kapsamında Atatürk Havalimanı’nda yer alan ilçe standımızı ziyaret eden kıymetli protokol üyelerimize nazik ziyaretleri ve ilçemize gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Zara’mızı tanıtmaya, değerlerimizi İstanbul’dan tüm Türkiye’ye taşımaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Kemal Çağlayan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.