USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İYİ Parti Adayı Yaray Esnafla Buluştu

İYİ Parti  Sivas Belediye Başkan Adayı Merve Yıldız Yaray, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen esnaf buluşmaları programına katıldı. Sivas’ın hizmetine talip olduğunu vurgulayan Yaray,  hazırlamış olduğu projeleri esnaf teşkilatına anlattı.

İYİ Parti Adayı Yaray Esnafla Buluştu
22-03-2024 10:07
SİVAS
Google News

İlknur ÖZDEMİR 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen esnaf buluşmaları devam ediyor. İYİ Parti’den Sivas Belediye Başkan Adayı olan Av. Merve Yıldız Yaray , düzenlenen toplantı ile esnaf teşkilatının başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldi.

SESOB’da salonunda gerçekleştirilen toplantıya  İYİ Parti İl Başkanı Volkan Karasu, SESOB Başkanı Hakan Demirgil, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile partinin temsilcileri katıldı.

SESOB Başkanı Demirgil, Sivas’ın hizmetine talip olan belediye başkan adayları ile bir araya gelmeye devam ettiklerini ifade ederek, başkan adaylarının projelerini yakından görmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Siyasi partilerin adaylarını yakından tanımak, birlikte görüş alışverişinde ve istişarelerde bulunmak amacıyla  toplantı salonunda siyasi partilerin başkan adayları ile bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Demirgil, “Yerel kalkınmada belediye kadar esnafın da rolünün çok önemli olduğunu düşünüyoruz . Yaşadığımız bu memleket hepimizin. Birlikte hareket etmek, sorunların çözümünde katkı sunmak elbette önemlidir. İYİ Partiden belediye başkan adayı olan ve  Sayın  Merve Yıldız Yaray’ı yakından tanıma ve projelerini görme imkanı bulduk. Değerli başkan adayımıza ve tüm adaylara yapılacak olan seçimde başarılar diliyoruz” dedi.

İYİ Parti  Sivas Belediye Başkan Adayı Merve Yıldız Yaray ise  Sivas için çalışacaklarını dile getirerek şehrin hizmetine talip olduğunu vurgulayarak hazırlamış olduğu projeleri anlattı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!