USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kalkan: İsraf Varsa, İflas Vardır! İsrafı Önleyeceğiz

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Kalkan, “Şehrimizin kaynaklarını korumanın ve akılcı kullanmanın peşindeyim. İsrafın önlenmesi, hem ekonomimizi hem de doğal güzelliklerimizi korumanın anahtarıdır.  Çünkü biz biliyoruz ki israf varsa, iflas vardır. İsrafı önlemek için  Yeniden Refah Partisi olarak biz varız” dedi.

28-03-2024 12:21
SİVAS
Google News

Erkan YILDIZ

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Kalkan, Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli seçimler kapsamında saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Vatandaşlarla bir araya gelen ve projelerini anlatan Kalkan, gazetemize yaptığı açıklamada yoğun teveccüh gördüklerini söyledi.

Kalkan, “Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı olarak, şehrimizin kaynaklarını korumanın ve akılcı kullanmanın peşindeyim. İsrafın önlenmesi, hem ekonomimizi hem de doğal güzelliklerimizi korumanın anahtarıdır.  

Hep birlikte, Sivas'ımızı israftan arındırarak daha yeşil, daha zengin, daha adil bir geleceğe taşıyalım istiyoruz.  Çünkü biz biliyoruz ki israf varsa, iflas vardır.  İster devlet ister belediye  ister aile yönetin israf varsa biliniz ki orada iflas vardır. İsrafı önlemek için  Yeniden Refah Partisi olarak biz varız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!