Karamukluoğlu'ndan, Karabal'a ziyaret!

Karamukluoğlu'ndan, Karabal'a ziyaret!
İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Levent Karamukluoğlu ve beraberindeki heyet, Sivas İrade Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal’ı ziyaret etti.

Ziyarette parti çalışmaları hakkında bilgi veren Karamukluoğlu, Sivas İrade Gazetesi’nin yerel basına katkılarından dolayı teşekkür etti.

img-3792.jpgKaramukluoğlu, “Basın, halkın sesi olma görevini yerine getirirken bizler de Sivas’ın gelişimi ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere yer veren ve çalışmalarımızı kamuoyuna aktaran Sivas İrade Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Karamukluoğluna ziyareti sırasında; İlçe Sekreteri Altay Ökke, Siyasi İşler Başkanı Hayri Erdoğan, Melike Demirel, Şevket Gültekin, Enes Akpunar ve Nihat Gülbil eşlik etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.