USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Reha Kars, Sivas'ın Gelişmesi İçin Canla Başla Mücadele Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars,   Belediyecilik esasen çoğunluğu teknik bir ekip işidir. Ekibimi kurarken şunlara dikkat ettim: İçerisinde ne olmalı? Mimar, mühendis, olmazsa olmazımız; şehir planlamacısı, harita yüksek mühendisi ve jeoloji yüksek mühendisinden oluşan bir teknik kadro kurdum. Bu teknik kadro ile 3’üncü aşamaya geçtik" dedi.

Reha Kars, Sivas'ın Gelişmesi İçin Canla Başla Mücadele Ediyor
22-03-2024 11:03
SİVAS
Google News

İlknur ÖZDEMİR 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sivas’ın gelişmesi ve değişmesi için canla başla çalışmalarını sürdüren Kars’ın söyledikleri dikkat çekti.

Sivas için ürettiği projelere değinen Kars, “Bütün siyasi partiler Sivas Belediyesi’nde göreve geldi ama hepsini oturdum ve siyasi analizden geçirdim. Ne yapmışlar ne yapmamışlar, hangi noktalarda eksik kalmışlar, hangi noktalarda başarısız olmuşlar, halk ne beklemiş onlar ne yapmış, onlar ne yapmış halk nasıl değerlendirmiş; bütün bunları siyasi bir analizden geçirdim ve yapmamız gerekenleri kendimize maddeler halinde sıraladım. Öncelikle şunu gördüm: Ben meslek, kariyer ve yetkinlik olarak bu iş için uygunum ama aynaya baktım ve kendime şunu dedim:  Tek başıma bir hiçim.  Neden? Yanımda beni tamamlayacak ekibimin olmazsa olmaz olduğunu gördüm. Çünkü geçmişte belediyede bu hataya düşenler oldu. Belediyecilik esasen çoğunluğu teknik bir ekip işidir. Ekibimi kurarken şunlara dikkat ettim: İçerisinde ne olmalı? Mimar, mühendis, olmazsa olmazımız; şehir planlamacısı, harita yüksek mühendisi ve jeoloji yüksek mühendisinden oluşan bir teknik kadro kurdum. Bu teknik kadro ile 3’üncü aşamaya geçtik. Hedefimiz şehrimizin sorunlarını doğru bir şekilde tespit etmek, bunlara öngörülü akıl ve bilimle, gerçekçi yaklaşımlarla çözüm üretmek, sonrasında da MHP’nin üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde şehre kazandırmamız gereken ne varsa oturduk, gerçekçi, ütopik proje olmayan, öncelikli ihtiyaçlarımız olan ve boş vaatte bulunmayan, altı dolu, gerçekçi projeler hazırlamak olduğunu düşündük” dedi.

ALIŞILAGELMİŞİN DIŞINDA BİR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

MHP’nin yerel seçimlere uzun zamandır büyük bir ciddiyetle hazırlandıklarının altını çizen Kars, “MHP seçimlere akılla, mantıkla, bilimle, matematikle hazırlandı. Bunu 1 buçuk ay önce Sivas halkı ile paylaştım. Herkesten de takdir gördü. Bir buçuk ay önce Sivas’taki billboardlara, raketlere afişlerimiz asılmaya başladı. Vatandaşlar,  ‘Sivas’taki diğer adayların sadece fotoğrafı var ama sizin projeleriniz, vizyonunuz var. Tebrik ediyoruz. Kutluyoruz’ dediler. Bu anlamda çok takdir aldık. Bilimde şöyle bir teori var: Denenmiş olanları tekrar denemekle farklı sonuçlar elde edilemez. O yüzden biz denemeyen tek parça olarak vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz: İstedikleri, bekledikleri, talep ettikleri farklı bir yönetimi biz taahhüt ediyoruz. Değişim şart. En iyisini yapmak üzere yola çıktık. Geçmişten, mevcuttan dersler çıkardık. Bize güvensinler. Ben söz veriyorum Sivas halkına, bize verecekleri  bu şansı başkaları gibi elimizin tersiyle itmeyeceğiz. Alışılagelmişin dışında bir belediyecilik yapacağıma size söz veriyorum” diye konuştu.

En iyisini yapmak üzere iddialı bir şekilde yola çıktıklarını ve farklarının bu olduğuna değinen Kars, konuşmasını “MHP’de bu güç fazlasıyla var. Gerek Genel Başkanımızın gücüyle, gerek ilimizde sahip olduğumuz değerli, çalışkan ve performansı bütün halkımız tarafından takdir edilen Milletvekilimiz Sayın Ahmet Özyürek’in varlığıyla, ülke genelindeki potansiyelimizle, Cumhur İttifakındaki ağırlığımızla bu güce fazlasıyla sahip olduğumuzu zaten gördüm. Yeter ki bunu vatandaşımız da görsün istiyoruz. MHP ülkede bir denge konumunda ve kimse kusura bakmasın Sivas’taki en iyi performansa sahip  en iyi milletvekili bizde. Bütün bakanlıklarla görüşüyor. Sonuç da alıyor. Hazırladığımız projeleri onlar sayesinde bu şehre kazandırmak istiyoruz.” diyerek sonlandırdı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!