Kayakta Derece Geldi

Kayakta Derece Geldi
Kayakta Derece Geldi


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Kayak Federasyonunun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Alp Disiplini Eleme Yarışması, Erzurum"da sona erdi.

Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinde düzenlenen eleme müsabakalarında 30 ilden 12, 14, 16 ve 18 yaş altı ile büyükler kategorilerinde yaklaşık 500 sporcu, kıyasıya mücadele etti. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, yönetim kurulu üyesi Mustafa Yıkıcı ve katılımcılar, madalya verdi.

İlimizi temsilen yarışmaya katılan sporcular da derece yapmayı başardı. 16 yaş altı erkeklerde Akın Altuğ ve büyük erkeklerde Tuna Eren Yıldırım ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Ayrıca Sivas"ı temsilen yarışmaya katılan 6 sporcu da derece elde ederek üst lige çıkmaya hak kazandı.

Kayak Sivas İl Temsilcisi İrfan Erzurum ise, kente başarıyla dönen sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.