Kaybetmeye Yemin Etti

Kaybetmeye Yemin Etti
Sivasspor yine yokları oynadı… Kasımpaşa karşısında tel tel dökülen Sivasspor, rakibine 2-1 yenilmekten kaçamadı. Maç boyunca vasat futbol oynayan ve kazanmak için çaba göstermeyen kırmızı-beyazlılar taraftarın büyük tepkisini de topladı.

HAYRULLAH AĞKAŞ

Spor Toto Süper Lig"in 34. hafta maçında Demir Grup Sivasspor sahasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Müsabaka 2-1 Kasımpaşa"nın galibiyeti ile sonuçlandı.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabakada Çanakkale bölgesi süper lig hakemlerinden Ali Şansalan görev aldı. Şansalan"ın yardımcılıklarını ise; Erdem Bayık (1. Yardımcı hakem), İbrahim Bozbey (2. Yardımcı hakem) ve Alper Akarsu (dördüncü hakem) yaptı. 

90 dakikaya 3 puan almak için çıkan Yiğidolar, rakibi karşısında vasat bir futbol sergiledi. Maç boyunca ruhsuz top oynayan Yiğidolar rakibine 2-1 mağlup oldu. İstanbul ekibine 3 puanı getiren golleri 66. dakikada Mortadha Ben Ouannes ile 84. dakikada Mamadou Fall attı. Yiğido"nun tek golü ise 90+7"de Emre Gökay"dan geldi.

Bu sonucun ardından Demir Grup Sivasspor, 34. haftayı 37 puanla kapattı. Kasımpaşa ise puanını 37"ye yükseltti.

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.