Kayıp kadının cesedi gölde bulundu

Kayıp kadının cesedi gölde bulundu
Kayıp kadının cesedi gölde bulundu


SİVAS

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Akçalı köyünde yaşayan, sara hastası olan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 38 yaşındaki Mevlüş Deveci´den dünden bu yana haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Köyden bazı kişilerin Deveci´yi en son köyün yakınlarındaki Kapıköyü Sulama Göleti çevresinde gördüğünü belirtmesi üzerine bölgeye Sivas´tan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. 

AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci koordinesindeki dalgıçlar, suda yaptıkları yaklaşık 1 saat süren arama çalışmaları sonucunda Mevlüş Deveci´nin cansız bedenine ulaştı. 

Yaklaşık 1,5 ay önce evlendiği öğrenilen Deveci´nin cesedi, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.(AA)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.