USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kılıçlar Çekildi

Demir Grup Sivasspor mevcut yönetim kurulunda yer alan Mehmet Oflaz ile eski yönetimde yer alan Serkan Aydın, sosyal medya üzerinden atıştı. Oflaz; “Biri çıkıyor, bir kaç gün yöneticilik yapıyor. Sonra istifa ediyor. Bir taraftan Sivasspor'dan elini çekmiyor. Sürekli organize hareketlerle şahsıma, kulübe emek veren arkadaşlarıma, hakaret küfür ettiriyor ” derken, Aydın ise, “Ben kulüp kulüp gezmiyorum. Bilgi birikim ve tecrübemden dolayı davetler alıyorum. S

Kılıçlar Çekildi
01-06-2023 13:48
SİVAS
Google News

SPOR SERVİSİ

Sivasspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz ile eski yöneticilerden Serkan Aydın’ın sosyal medyadaki tartışması gündem oldu.

İlk paylaşım Mehmet Oflaz’dan geldi. Oflaz, Konyaspor karşılaşması sonrası sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

“Biraz da biz konuşalım. Tam 28 yıl önce rahmetli belediye başkanı Osman Seçilmiş‘in daveti üzerine çok genç yaşta Sivasspor yönetimine girdim. Dahası 3. Lig’deydi ve hiç bir şampiyonluk kupası yoktu. Geldiğimiz yıl 3. Lig şampiyonu olarak bir üste lige çıktık. Bir kaç yıl sonra şu anki 1. Lige çıktık. Daha sonra Osman Bey kulüp başkanlığını bıraktı. Kulüp kayyuma kaldı ve bir yiğit çıktı, bu takımı ben alacağım, dedi. Çok büyük hedefler koydu. Bu yiğit kendisi ile 23 yıldır çalışmaktan gurur duyduğum başkanımız Mecnun Otyakmaz'dı. O yıl açık ara şampiyon olarak hayal olan Süper Lige çıktık. Gelelim tesislere. Şu anda Türkiye'nin en iyi tesislerden birine sahibiz. Bütün bunları yaparken de bir yandan da kulübün ekonomik yapısını gözeterek kulübü borçlandırmadık. Şimdi gelelim bugüne. Biri çıkıyor, bir kaç gün yöneticilik yapıyor. Sonra istifa ediyor. Sonra kulüp kulüp geziyor. Kimisini almaya çalışıyor. Kimine yönetici oluyor. Tabi bunlar normal şeyler. Bir taraftan Sivasspor'dan elini çekmiyor. Sürekli organize hareketlerle şahsıma, demin bahsettiğim geçmişten gelen bu kulübe emek veren arkadaşlarıma, hakaret küfür ettiriyor. Neyse yazacak çok şey var. Buradan bu kadar. Şimdi kongre zamanı. Şu sosyal medya kahramanları artık bir yönetim ve başkan da bulurlar. Bu arada gelecek yönetime de şahsım adına her türlü yardımcı olurum. Buradan gerçek Sivasspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Gelecek olan yeni yönetime başarılar diliyorum. Sivasspor Sivas'ın tek markasıdır. Herkes bu markaya sahip çıksın.”

AYDIN: “HERKES DOĞRULARI BİLMELİ VE GÖRMELİ”

Söz konusu açıklama sonrası geçtiğimiz gün Sivasspor’un eski yöneticilerinden Serkan Aydın ise sosyal medya hesabı üzerinden Mehmet Oflaz’a isim vermeden gönderme yaptı. Aydın paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Sivasspor’un bir yöneticisi çıkmış hakkımda konuşmaya kalkıyor. Ben kulüp kulüp gezmiyorum. Bilgi birikim ve tecrübemden dolayı davetler alıyorum. Sizin gibi kendi üyelerimi yapıp dışarıdan üye yapmadan kendi delegelerimle artistlik yapmıyorum. Ben kimseyle irtibata geçip de ‘Şunu yazın, bunu yazın. Şöyle yapın, böyle yapın’ demedim. Yaptıklarımı inkar ediyorlarmış. Bir kaç günlük yöneticilik yapmışım. Tarihinde benimle elde ettiğin başarıları hiç yaşadın mı? Tüm taraftar ve Sivas halkı kimin ne yaptığını görmüş durumda. Ben o arkadaş gibi kulübe araç satışı veya kiralaması yaparak Sivasspor'un tek bir kuruşunu kursağımdan geçirmedim. Doğru, 20 yıl kalmadım, harcadığım paralar ortada. Ben menfaat sağlamadım. Ne yaptıysam cebimden yaptım. Bir tane kendini bilmezin söyledikleri ile beni kimse yargılamaz. Taraftar istediği kişiyi dile getirmekte özgürdür. Sen susturamazsın. Yıllarca parası varken çöküp de kulübü babasını çiftliği gibi kullananlar bugün 'para bitti aşk bitti' modunda kaçıyorsunuz. Verdiğiniz zararı ve fazla fiyatlarla sözleşme yaptığınız futbolcuları da alın gidin. Yıllarca kulübe kendi eş dost ve akraba tanıdıkları hariç üye yapmayan, bugün de yalandan bırakıyorum diyenler! Dediğim gibi, verdiğiniz zararları kapatıp üyelerinizi de alıp gidin! Taraflı tarafsız herkes orada oy kullansa, sizin orada bir gün kalma şansınız var mı acaba?

Şimdi şunu söylüyorum; tüm üyelerinizi istifa ettirin. Yerine taraftarı ve Sivasspor'a gönül verenleri kaydedin. Kim aday, kim değil, o zaman görürsünüz. Bu kulübe yüreğini verecek en az 5 aday çıkar. Şimdi sahip çıkan yok, diyeceksiniz. Yanlış bilgilendirmeyin insanları. 'Kurduğumuz tuzağa düşen yok.' Deyin. Size ben yazdırmıyor, ben bağırtmıyorum. Sivasspor taraftarının sesini bu zamana kadar hiç duydunuz mu? Kişi kendinden bilir işi. Eğer bir kişi bize 'Şunu yazın, bunu söyleyin.' dediğimi ispat etsin, herkesin huzurunda senin gibi bir karaktersizden özür dileyeceğim. Aksine başkana, yönetime sahip çıkın, demiş miyim, dememiş miyim, taraftarın kendisi söylesin. Mecnun Başkanın bir kötülüğünü de görmedim. O adamı bu duruma düşüren de etrafındaki yalakalardır. Mecnun Başkanın dostluğu da düşmanlığı da nettir. Kendisine olan sevgim ve saygım da devam edecektir. Ama sizler gibi yalakalara beni yedirdiği için kırgınlığım da bitmeyecektir.

Kaçacaklarını aylar öncesinden Twitter'da yazmıştım. Bu zamana kadar Sivasspor için sustum; ama hakkımda konuşursa gerekli cevabı alacağını da bilsin. Ben hastalıkla savaşırken bunları söyleyecek kadar aşağılık insanları şu saatten sonra da kaale almıyorum. Teşekkür edeceğine kendi başarısızlıklarını benimle örtmek isteyenlere sessiz kalmayacağım. Hiç kimseden korkum yok. Takdiri Sivasspor taraftarına bırakıyorum. Hiçkimse  bana bunları söyleyemez. Mecnun Başkan dese bu kulüpteki emeği, yaptıkları ortada. Bu kulüp için hapis yattı. Her insan hataları da olmuştur. Çalışan adam hata da yapar ki yanlı olduğunu düşündüğüm şeyleri de sonuna kadar savundum ve tartıştım. Ama tek işi şakşakçılık ve kulüp üzerinden menfaat sağlayanlar bence susmalı. Haddini bilmeli. Mecnun Başkan olmasa belki Sivasspor buralarda olmazdı, ama yanında az vizyon sahibi, doğruları savunan insanlar olsaydı bu kulüp bambaşka yerlerde olurdu. Herkes doğruları bilmeli ve görmeli.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!