Kılınç, Ziyaretlere Devam Ediyor

Kılınç, Ziyaretlere Devam Ediyor
Bağımsız Türkiye Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Kılınç, Teşkilat Başkanı Ömer Aslan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte  Yakupoğlan Derneği üyeleriyle buluştu.

İlknur ÖZDEMİR 

Bağımsız Türkiye Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, Teşkilat Başkanı Ömer Aslan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte  Yakupoğlan Derneğini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kılınç, “Yapmış olduğumuz görüşmelerde seçimden sonra büyük bir kriz geliyor mu, gelmiyor mu diye sorduk. Herkes ciddi bir krizin geleceğini söyledi. Krizi beklemeyen hiç kimse yok. Biz de bu krizlerin tamamen suni olduğunu, Türkiye'nin maddi imkanlarının hiçbir krizden etkilenmeyecek kadar güçlü olduğunu anlattık. Birileri ‘Dünyada kriz oluyor bizde de oluyor’ diye milletimizin aldatmaya çalışıyorlar. Halbuki yeraltı kaynaklarımız doğru bir şekilde değerlendirilse bir Türkiye değil 10 tane Türkiye'ye de  bakarız. Krizler ekonomisi dışa bağımlı devletlerin yaşamış olduğu kronik vakalardır. Bu yöntemle hem millet hem de devlet soyulmaktadır. İmkanlarımız paramız, yabancılara bu yöntemle devredilmektedir” dedi.

Kılınç, dernek ziyaretinin ardından vatandaşlarla buluştu.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.