Kızılırmak Projesi için sahada inceleme
Yayınlanma:
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Kızılırmak Projesi sahasında incelemelerde bulunarak çalışmaların kısa sürede başlayacağını ve bölgeye önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, hayata geçirilmesi planlanan Kızılırmak Projesi kapsamında proje sahasında incelemelerde bulundu.
Çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Başkan Uzun, projenin bölgeye sağlayacağı katkılara dikkat çekerek sürecin titizlikle yürütüleceğini ifade etti. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin sosyal ve ekonomik anlamda önemli kazanımlar elde etmesi hedeflenirken, altyapı ve çevre düzenlemeleriyle yaşam kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

Başkan Uzun, incelemeleri sırasında projenin en kısa sürede başlatılması ve planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesi için gerekli hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
Kaynak:Bilal Hasdemir
Resmi İlanlar
Gündem

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.