Koca, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanlığına Aday
Yayınlanma:
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Yaklaşık 35 yıllık gazetecilik meslek hayatında Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti başkanlıkları ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyelikleri başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev yapan Osman Koca İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu başkanlığı için harekete geçti. Koca, aday olduğunu açıkladı.
13 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de yapılacak olan seçiminde Osman Koca’nın cemiyet başkanlarının desteğini alması bekleniyor.
Koca’nın, Sivas Dört Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan’ın da içinde bulunduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun da üyesi olduğu biliniyor.
Kaynak:Fatma Oruç
Gündem

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.