Kocaeli ile Sivas kardeş şehir olacak!

Kocaeli ile Sivas kardeş şehir olacak!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı 11 Eylül’de yapılacak. Toplantıda, Sivas Belediyesi ile “kardeş şehir” protokolü imzalanmasına ilişkin rapor da gündeme gelecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eylül ayı meclis toplantısı, 11 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın başkanlık edeceği toplantıda 23 rapor, 31 imar raporu, 18 süre uzatımı ve 42 teklif olmak üzere toplam 117 gündem maddesi ele alınacak. Meclis oturumu, saat 15.00’te Kocaeli Kongre Merkezi’nde başlayacak.

kocaeli-gezi-rehberi.jpg

SİVAS İLE "KARDEŞ ŞEHİR" PROTOKOLÜ GÜNDEMDE
Toplantının dikkat çeken maddelerinden biri ise “kardeş şehir” uygulaması olacak. Buna göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Sivas Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanması planlanıyor. Konuya ilişkin hazırlanan raporda, Belediye Başkanlık Makamı’na protokolü imzalama yetkisi verilmesi talep ediliyor. Söz konusu teklif, meclis gündeminin 10. maddesi olarak görüşülecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.