Köksal"dan Geçmiş Olsun Ziyareti

Köksal
Köksal"dan Geçmiş Olsun Ziyareti


Adem Sabit NALBANT

Perakende Sezbe Hali arkasında asma katta bulunan Şeref Caymaz’a ait Caymaz kıraathanesinde gece saatlerinde yangın çıktı. İki katkı kahvehanenin ahşap olması nedeniyle yangın bir anda büyüdü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen, iş yeri çatı, tavan ve iç kısımlarda bulunan buzdolabı, semaver ve diğer malzemeler tamamen yandı.

Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, yangın sonrasında kahvehane işletmecisi Fikret Gürses’i iş yerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kahvehane işletmecisi Fikret Gürses, iş yerinde gece saat 03.00 civarında yangın  meydana geldiğini ve neden kaynaklandığını bilemediklerini ifade ederek, işletmede bulunan her şeyin zarar gördüğünü söyledi.

Meydana gelen yangından dolayı üzüntü duyduklarını dile getiren Başkan Köksal, işletme sahibine geçmiş olsun temennisinde bulunduktan sonra mağduriyetin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Pandemi sürecinde esnafların çok mağdur olduğunu vurgulayan Köksal, esnafların ayakta kalmak için mücadele ettiğini, imkanların yeterli olmaması nedeniyle işyerlerine yangın ve doğal afetler için sigorta yaptıramadığını vurguladı. Köksal; yangın sonrasında iş yeri tamamen yanan kahveci esnafının mağduriyetinin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.