Maç öncesi centilmenlik
Sivas 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, 5. hafta mücadelesinde Fuar Alanı 1 No’lu Sahada Abdul Vahap Gazispor ile karşılaştı. Kırmızı-lacivertli ekip sahadan 2-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.
Takımın gollerini 36. dakikada Orhan ve 64. dakikada Serkan kaydetti. Bu sonuçla Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, ligde çıktığı 4 maçın tamamını kazanarak puanını 12’ye yükseltti.

Karşılaşma öncesi Abdul Vahap Gazispor Başkanı Muzaffer Işıklar ve takım kaptanı, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş ekibine çiçek takdim ederek centilmenliğin güzel bir örneğini sergiledi. Başkan Işıklar, Dört Eylül Futbol A.Ş Başkanı Mustafa Koçu’ya amatör spor camiasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek iki kulübün bundan sonra “kardeş kulüp” gibi hareket edeceklerini belirtti.
Kulüp Başkanı Mustafa Koçu ise, “Tek amacımız spor camiasına hizmet etmek. Kulübümüze gösterdiğiniz ilgi ve nezaket için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Hayrullah Ağkaş

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.