Mardin"de Sivas Rüzgarı

Mardin
Mardin"de yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan sporcular kente şampiyonluk ve 3 ayrı kategoride 3"üncülükle dönmeyi başardı.
Mehmet Fatih AKGÜL 
Türkiye Kick Boks Federasyonunca düzenlenen “Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler Türkiye Kick Boks Şampiyonası”, Mardin"de yapıldı. 
Artuklu Spor Salonu"nda düzenlenen şampiyonaya 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu katılım sağladı. 7 gün süren heyecan dolu şampiyonaya ilimizi temsilen katılan sporcular Türkiye Şampiyonluğu ve 3 ayrı kategoride 3"üncülük elde etti.
Sivaslı sporculardan erkekler 60 kiloda Low Kick branşlarında Alperen Turan Arıs, 3 maç kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Kadınlar 55 kiloda Rüveyda Yıldırım, 60 kiloda Tuğba Karahan ve 70 kiloda Hayrünnisa Öztürk, Türkiye 3"üncüsü olarak bronz madalya kazandı. 
“HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Sivas ve Gençlik Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da, kente madalyalarla dönen sporcuları tebrik ederek, “Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönen sporcularımızı ve sporcularımızın antrenörlerini tebrik ederek başarılar diliyorum. Sporcu ve antrenörlerin her zaman yanındayız” dedi.

Sivasİrade  SivasGündem SivasHaberleri  SivasİradeGazetesi 

Kaynak:Oğuzhan Sarzep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.