Medicana"da Görev Değişimi--Video

Medicana
Medicana"da Görev Değişimi--Video


Erdem TAHILLIOĞLU

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray görevini Ersan Biçkioğluna devretti.  2016 yılından beri Medicana Sivas Hastanesinde görev yapmanın kendisi için gurur verici olduğunu ifade eden Demiray, “Sivas ve bölge halkına hizmet etmek, hastalarımızın sağlık ihtiyacını şehir dışına çıkmadan çözebilmek için hem teknolojik hem de doktor anlamında katkılarda bulunmak bizleri gururlandırmıştır. Bu sürede benimle yol arkadaşlığı yapan tüm çalışma arkadaşlarıma, Sivas halkına teşekkür ederim. Bayrağı Genel Müdür Yardımcımız Ersan Biçkioğlu’na devrettim. Ersan Bey’in hastaneye ve Sivas’a hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum, tüm kalbimle başarılar diliyorum” dedi.

Medicana Sivas Hastanesi’nin yeni Genel Müdürü Ersan Biçkioğlu ise hizmetlerinden dolayı Şerafettin Demiray’a teşekkür ederek “Şerafettin Bey hastanemizin hekim ve teknolojik gücünü artırarak aramızdan bizlere değer katarak ayrılıyor. Kendisine İstanbul’daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Medicana Sivas Hastanesi hasta odaklı düşünce yapısı ile Sivas ve bölgenin hizmetini karşılamak için tüm alanlarda kalitesini, kadrosunu, cihaz parkurunu her geçen gün artırarak dijital ve teknolojik değişime öncülük ederek yoluna devam edecektir. Önümüzdeki dönemde yatırımlarımıza radyasyon onkolojisi ünitesinin açılması, cihaz parkurunun büyütülmesi ve çeşitli branşlarda hekim artırımı ile devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERSAN BİÇKİOĞLU KİMDİR

1980 İstanbul Bakırköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünü bitirdi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Yöneticiliği alanında yüksek lisans yaptı. Ayrıca Bilgisayar Mühendisliği, Sağlık Kurumları Yöneticiliği, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında Yüksek Lisans Dereceleri bulunmaktadır. Hastane Otomasyonları, Bütçe Planlama, Raporlama ve İş Mevzuatı konularında uzmandır. Mali Müşavirlik ruhsatına sahiptir. Ersan Biçkioğlu Evli ve 1 çocuk babasıdır.  2002-2007 yıllarında Medical Park Sağlık Grubunda Bilgi Sistemleri Müdürü olarak görev yapmıştır. 2007-2008 yıllarında Erguvan Bilişim ‘de Medin3 HBYS yazılım proje yöneticiliği görevini üstlenmiştir. 2008-2011 Yıllarında 5E Tasarım Makine Bilişim Şirketini kurmuş ve yönetmiştir 2011 – 2021 Yılları arasında Medicana Sağılık Grubunda Yazılım Proje Yöneticiliği, Bütçe Denetleme Grup Müdürlüğü, Medicana Konya ve Medicana Sivas Hastanelerinde Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.  17 Haziran 2021 tarihinden ise Medicana Sivas Hastanesine Genel Müdür olarak atandı.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.