USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Meteoroloji'den Sivas'a Uyarı!

Uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların ardından, soğuk ve yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji'den bugün Sivas'ın da içinde bulunduğu 12 il için sarı ve turuncu kodlu kuvvetli yağış ve kar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den Sivas'a Uyarı!
06-03-2024 09:19
SİVAS
Google News
Erdem TAHILLIOĞLU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye genelinde hava durumuyla ilgili detaylı bir rapor yayımlandı. Buna göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, bazı bölgelerde yağışların etkili olması öngörülüyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Orta ve Doğu Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışların görülmesi tahmin ediliyor.
SİVAS BUGÜN YAĞIŞLI GEÇECEK
Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması beklenirken, İç Ege'nin yüksek kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde yağışlar görülebilir. Özellikle Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği uyarısı yapıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!