USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP'li Aday Reha KARS; Sivas'ta Konut ve İşsizlik Problemine Son Vereceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, Sivas'ta basın aday tanıtım programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kars, açıklamada başkan seçildiği takdirde Sivas'ta sorun haline gelen işsizlik ve konut pahalılığına son vereceğini açıkladı.

MHP'li Aday Reha KARS; Sivas'ta Konut ve İşsizlik Problemine Son Vereceğiz!
27-01-2024 13:13
SİVAS
Google News

Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si(MHP) Sivas Be­le­di­ye Baş­kan Aday ta­nı­tım top­lan­tı­sı dü­zen­len­di. Be­le­di­ye Baş­ka­nı Adayı Reha Kars parti teş­ki­la­tı ve basın men­sup­la­rı­nın ka­tıl­dı­ğı top­lan­tı­da MHP Sivas Mil­let­ve­ki­li Ahmet Öz­yü­rek’te ka­tı­lım gös­ter­di.

Prog­ram­da pro­je­le­rin­den bah­se­den Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Kars, Sivas'ta ha­ya­ta ge­çi­re­ce­ği pro­je­le­rin­den bah­set­ti.

Sivas'ın is­tih­dam so­ru­nu ol­du­ğu­nu dile ge­ti­ren Kars, " Iş­siz­lik so­ru­nu ve is­tih­dam prob­le­mi var. Bu an­lam­da da yerel yö­ne­tim ola­rak üret­ken be­le­di­ye­ci­lik viz­yo­nu­muz­la çok daha yeni fark­lı, do­lay­lı ve di­rekt yani in­di­rek ve di­rekt demem daha doğru olur. Fark­lı yak­la­şım­lar­la şeh­ri­miz­de­ki olan is­tih­da­mı art­tı­ra­rak iş bir­li­ği mi­ni­mi­ze et­me­ye ça­lı­şa­ca­ğız. Bunun için de fark­lı yak­la­şım çö­züm­le­ri­miz var" dedi.

Sivas'taki konut pa­ha­lı­lı­ğı­na da de­ği­nen Kars, " İnsan­la­rın en büyük ih­ti­ya­cı, hal­kı­mı­zın en büyük ih­ti­ya­cı nedir? El­bet­te ki bir konut sa­hi­bi ol­mak­tır. Biz ona konut di­yo­ruz ama esa­sın­da ben on­la­ra yuva ola­rak ba­kı­yo­rum Çünkü yuva ke­li­me­si bi­li­yor­su­nuz yak­la­şık bir yıl olmak üzere 6 Şubat dep­rem­le­ri­ne çok az bir zaman kaldı. Tek­rar­dan hep be­ra­ber ha­tır­la­ya­ca­ğız. Ye­ni­den dep­re­min ha­ya­tı­nı­za neler ge­tir­di­ği­ni ya da ha­ya­tı­mız­dan neler gö­tür­dü­ğü­nü hep be­ra­ber idrak ede­ce­ğiz. O yüz­den yuva di­yo­rum. Çünkü yu­va­lar sev­gi­mi­zi, coş­ku­mu­zu, üzün­tü­mü­zü sa­mi­mi­yet­le ya­şa­dı­ğı­mız as­lın­da tek yer. Do­la­yı­sıy­la in­san­la­ra şeh­ri­miz­de olan yuva edin­me­le­ri için daha kolay ve daha ucuza yu­va­lar edin­me­le­ri için şeh­ri­miz­de­ki pa­ha­lı konut so­ru­nu­nu çöz­me­ye yö­ne­lik de yak­la­şım­la­rı­mız ol­du­ğu­nu bil­me­ni­zi is­ti­yo­rum" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!