Moutoussamy’e Milli Davet

 Moutoussamy’e Milli Davet
Sivasspor’lu futbolcu Samuel Moutoussamy, Demokratik Kongo milli takımına davet edildi.

Demokratik Kongo'nun Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Demokratik Kongo'nun Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Güney Sudan ve Moritanya maçlarının aday kadrosuna Süper Lig'den 3 ismi ekledi.

Beşiktaş'tan Arthur Masuaku, Trabzonspor’dan Simon Banza ve Net Global Sivasspor’dan Samuel Moutoussamy, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda kendine yer bulan isimler oldu.

Diğer yandan Sivasspor’da bu sezon 24 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu 2 asist yapma başarısı gösterdi. Moutoussamy, 3 kez sarı kartla cezalandırılırken 20 kez de ilk 11’de görev aldı. Fransız oyuncu bin 836 dakika da kırmızı-beyazlı formayı giydi.

 

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.