Müdür kim olacak? Gülez mi, Arslanhan mı?
Yayınlanma:
Sivas’ta eğitim camiasını hareketlendiren müdür atamasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Recai Gülez’in görevlendirildiği bildirilen okula atamasının gerçekleşmediği öğrenildi.
Sivas’ta eğitim camiasının yakından takip ettiği müdür görevlendirmesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Uzun yıllar Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Recai Gülez’e, Sultanşehir Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne müdür olarak görevlendirildiği bildirildi.

Gelişme üzerine gerekli evraklarını teslim etmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Gülez, atama işleminin gerçekleşmediğini öğrendi.
Sultanşehir Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müdür vekili olarak görev yapan Mehmet Arslanhan’ın ise görev yaptığı okula müdür olarak görevlendirilebileceği konuşuluyor.
Müdürlük görevlendirmesine ilişkin kararın bugün mesai bitimine kadar açıklanması bekleniyor.

Kaynak:Batuhan Örenli
Eğitim

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.