Murat Paluli Manisa maçında yok!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 16 Ağustos tarihinde oynanan Metro Holding Kayserispor - Ekenler Beton Sivasspor Trendyol 1. Lig müsabakasına ilişkin disiplin sevk kararlarını açıkladı. Deplasmanda yaşanan tezahürat, saha olayları ve kırmızı kart pozisyonunu değerlendiren kurul, kedi kulübe ve futbolcuya ağır yaptırımlar uyguladı.

Çirkin Tezahürata İhtar ve Bilet Blokesi
PFDK, Ekenler Beton Sivasspor kulübünün taraftarlarınca gerçekleştirilen çirkin ve kötü tezahüratın, bu sezon misafir olunan maçlarda ilk kez yaşanmasından dolayı FDT’nin 53/2. maddesi gereğince İhtardan Ceza verilmesine karar verdi. Ayrıca, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Misafir Tribün Güney Üst A-B bloklarındaki seyircilerin elektronik bilet kartlarının bloke edilerek bir sonraki deplasman maçına girişlerinin engellendiği duyuruldu.
Murat Paluli'ye Men Cezası
Aynı karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle Sivas temsilcisine 140.000 TL para cezası kesildi. Mücadelede rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü sebebiyle kırmızı kart gören Sivassporlu futbolcu Murat Paluli ise 2 resmi müsabakadan men cezası aldı.
Kaynak:Hayrullah Ağkaş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.