MÜSİAD Sivas üyeleri sahur sofrasında buluştu
MÜSİAD Sivas Şubesi, geleneksel hale getirdiği sahur programlarının 12.’sini yoğun katılımla gerçekleştirerek üyelerini Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya getirdi.
Programda, Uğur Görgen, Semih Fermanlı, şubenin önceki dönem başkanları ve çok sayıda üye yer aldı.
Sivas’ın ekonomik kalkınmasında öncü rol üstlenen iş dünyası temsilcileri, sahur programında mevcut projeler ve geleceğe dönük hedefler üzerine istişarelerde bulundu. Üyeler, Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşarak hem ticari hem de sosyal bağlarını güçlendirme fırsatı buldu.
Programda konuşma yapan Başkan Uğur Görgen, dayanışmanın önemine dikkat çekerek, 12 yıldır devam ettirdikleri bu gelenekle gönül sofrasındaki bereketi paylaştıklarını belirtti. Görgen, Sivas ve Türkiye'nin geleceği için omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Sahur programı, yapılan istişareler ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak:Ömer Ün

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.