Mustafa Destici: “Yazıcıoğlu dosyası aydınlanmadan kapanmayacak”
Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki Erhan Üstündağ, Murat Çetinkaya, Yüksel Yancı ve gazeteci İsmail Güneş, vefatlarının 17. yılında memleketleri Sivas'ta düzenlenen programla yâd edildi.
"Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz"
BBP Sivas İl Başkanlığı tarafından Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Şehadetlerinin 17. Yılında Şehitlerimizi Anıyoruz" programına katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti.
"Dosyanın Kapatılmasına Müsaade Etmedik, Etmeyeceğiz" Konuşmasında devam eden hukuki sürece değinen Destici, davanın ilk günden itibaren takipçisi olduklarını vurguladı. Takipsizlik kararlarının kendi girişimleriyle kaldırıldığını hatırlatan Destici, şu ifadeleri kullandı:
"Bu hadisenin, geldiğimiz noktada içeriden ve dışarıdan uluslararası kahpe bir pusu olduğuyla ilgili kuvvetli şüpheler var. Milletimizin gönlü ve kalbi ferahlamadan bu dosyanın kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz dedik ve bugüne kadar etmedik."
"Provokasyonlara Karşı Birlik Vurgusu"
Küçük siyasi hesaplar güdenlere ve fitne odaklarına karşı dik duruşlarını bozmayacaklarını belirten Destici, sürecin başarıyla tamamlanmasının yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi. Program, şehitler için edilen dualar ve anma görsellerinin izlenmesiyle sona erdi.
Kaynak:Anadolu Ajansı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.