USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

N’jie Yine Sahnede

Demir Grup Sivasspor, Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçında Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sumgayıt'ı 1-0 yendi. İlk yarı 0-0 berabere biterken ikinci yarı da Sivasspor’un golünü Clinton N’Jie kaydetti.

N’jie Yine Sahnede
23-07-2023 11:25
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Yeni sezon hazırlarının ikinci etabına Erzurum'da devam eden Demir Grup Sivasspor hazırlık maçında Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Sumgayıt FK ile karşılaştı. Erzurum Yüksel İrtifa Merkezi'nde oynanan mücadeleden Demir Grup Sivasspor 1-0 galip ayrıldı.

Mücadeleyi hakem Sinan Özcan yönetirken yardımcılıkları ise Kenan Özcan ile Bülent korkmaz yaptı. Şahin Berker ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

İŞTE MAÇIN İLK 11’İ

Yiğidolar’ın Teknik Direktörü Servet Çetin maça; Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Alaaddin Okumuş, Yunus Emre Konak, Samuel Saiz, Hakan Arslan, Emrah Başsan, Max Gradel ve Clinton N'jie 11'iyle başladı. Yedeklerde; Emre Satılmış, Abdulkadir Parmak, Mert Dursun, Kaan Onaran ve Eren Kaya yer aldı.

N’JİE YİNE SAHNEDE!

Sivasspor’un golünü ikinci yarıda Clinton N'jie kaydetti. Kamp döneminde oldukça sıkı çalışan Sivasspor’da hazırlık maçlarındaki gollerin birçoğunun Clinton N’Jie’den gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Kanat oyuncusu olan N’Jie’nin gollerle buluşması teknik heyetin ve taraftarın yüzünü güldürdü.

HAZIRLIK MAÇLARININ KARNESİ

Demir Grup Sivasspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha önce Sivas'ta İstanbulspor ile oynadığı maçı 3-0 kazanmış, Erzurum kampında ise Sabail ile 1-1 berabere kalmıştı. Kırmızı-beyazlı ekip Erzurum kampı hazırlıkları kapsamında 3’üncü hazırlık maçında ise Ümraniye Spor Kulübü ile karşılaşacak. 26 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan müsabaka saat 17.00’da başlayacak.

 Sivasİrade- SivasGündem- SivasHaberleri- Sivassondakika- spor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!