N´DİNGA TRANSFERİNDE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

N´DİNGA TRANSFERİNDE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
N´DİNGA TRANSFERİNDE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR


 HAYRULLAH AĞKAŞ

Süper Lig´in yeni ekibi Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Samet Aybaba´nın raporları doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Orta saha bölgesi için Lokomotiv Moskova forması giyen Delvin N´Dinga´yı bitirmeyi planlayan Kırmızı- Beyazlılar, Rus ekibi ile kıran kırana pazarlıklarını sürdürüyor. Yiğidolar, 29 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemezken, Kırmızı-Yeşilliler ise 300 bin Euro (1.2 milyon TL) talep ediyor.

OTYAKMAZ DOĞRULADI

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada transfer sezonunun sonuna doğru iki yabancı transferi bitireceklerini söyledi. Başkan Otyakmaz, Bu hafta içerisinde 2 yabancı transferi daha yapmayı planlıyoruz. Delvin N´Dinga ile tekrar görüşme yaptık. Diğer taraftan geçtiğimiz sezon Fenerbahçe´de forma giyen Volkan Şen´le bir görüşme yaptım ama futbolcunun kararsız kalmasından dolayı bu transferden vazgeçtik dedi.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Kongolu oyuncuyu kadrosunda düşünmeyen Rus temsilcisinin teknik direktörü Yuri Semin, başarılı futbolcunun takımdan ayrılmasına onay verdi. N´Dinga ile büyük oranda anlaşma sağlayan Sivasspor´un, Moskova ekibi ile yapılan pazarlıklarda tüm bu unsurları koz olarak kullanması ve 29 yaşındaki oyuncuya birkaç gün içerisinde imza attırması bekleniyor. Başarılı futbolcu, geçen sezon 10 maça çıkarken, 1 asist yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.