Nurullah Genç Sivas'ta gönüllere dokundu
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak gerçekleştirilen etkinlikte, kültürel değerler ve insani duygular ön plana çıktı.
"Edebiyat ve Gönül Dünyası Üzerine Sohbet"
Söyleşide Nurullah Genç; edebiyatın insan ruhu üzerindeki etkisi, geleneksel kültürel mirasımız ve gönül dünyamızın derinlikleri hakkında paylaşımlarda bulundu. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda, Ramazan ayının birleştirici ve manevi atmosferi samimi bir sohbetle pekiştirildi.

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, program sonunda yazar Nurullah Genç’e teşekkür ederek, Sivas’ın kültürel hayatını zenginleştiren bu tür etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.
Kaynak:Elif Elmalı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.