SEÇİMLER ERTELENDİ

SEÇİMLER ERTELENDİ
SEÇİMLER ERTELENDİ


HAYRULLAH AĞKAŞ
Başta İstanbul Ticaret Odası (İTO) olmak üzere bazı odalarda aday olmak isteyen kesimler arasında anlaşmazlık yaşandığı ve anlaşmazlık yaşanan tarafların konuyu hükümete taşıdığı ifade ediliyor. Hükümetin de talebi olumlu bulmasının ardından seçimlere 6 aylık erteleme geldi.
İlimizde de geçtiğimiz hafta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Eken, bir basın toplantısı düzenleyerek, seçim öncesinde şeffaf bir seçim süreci yaşanmadığını ifade ederek, yeni listelerin kendilerine verilmediğini söylemişti.
Sosyal medya hesabından seçimlerin ertelendiğini duyuran Eken, "Ekim ayında yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 2018 Nisan ayına ertelenmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde yapılan yanlışlıklara müdahil olmuş ve doğrusunun talimatını vermiştir. Allah ne derse o olur. Tüm ülkemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.