USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Öğrenciler Sordu Hocalar Yanıtladı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ), Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerini ağırladı.  Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul ve öğretim üyelerinin katılımıyla düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme programında öğrenciler merak ettikleri konular hakkında akademisyenlerden bilgi aldı.

Öğrenciler Sordu Hocalar Yanıtladı
22-12-2023 11:28
SİVAS
Google News

Erdem TAHILLIOĞLU

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) 2024 Yılı Tanıtım Planı ve sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında; 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım programlarının son konuğu Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

SBTÜ Konferans Salonunda Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul ve öğretim üyelerinin katılımıyla düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme programında; öğrenciler üniversitenin tanıtım filmini izledikten sonra merak ettikleri konular hakkında konunun uzmanı akademisyenlerden bilgi alma imkânı buldu. 

Daha sonra Metaverse ve Big Data Laboratuvarı, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi laboratuvarları ile Kimya Laboratuvarı, Elektrik Elektronik Laboratuvarı, Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi laboratuvarlarını gezen Sivas Bilişim Teknolojileri MTAL öğrencilerine, buralarda yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında akademik personel tarafından bilgi verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!