Öğrencilerin Yüzünü Güldürdüler

Öğrencilerin Yüzünü Güldürdüler
Öğrencilerin Yüzünü Güldürdüler

HAYRULLAH AĞKAŞ

Sivas Belediyesi, Hayat Ağacı Derneği ve Etkin Anadolu Kadınları Derneği işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında Demirçelik İlk ve Ortaokulu´nda okuyan öğrencilerin yüzü güldürüldü. Okulu ziyaret eden Belediye Başkanı Sami Aydın, eşi Yurdagül Aydın, Vali Salih Ayhan´ın eşi Zeynep Ayhan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rukiye Toy, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Etkin Anadolu Kadınları Derneği Başkanı Emine Birnur Karaca sınıfları ziyaret ederek getirmiş oldukları kışlık bot, kıyafet ve montları okulda eğitim gören 234 öğrenciye dağıttı. Aldıkları hediyelerin mutluluğu gözlerine yansıyan öğrenciler, ziyaretçileri ile aynı sıralara oturarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

MUTLULUK DUYDUK

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Taşkın Doğan, "Başkanımız ve beraberindeki misafirlerimiz bugün bizleri ziyaret ederek çocuklarımızı sevindirdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, mutluluk duyduk" dedi.

ÜLKEMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEKLER

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Buradaki öğrencilerimiz gönüllü kişiler tarafından ücretsiz tıraş ediliyor ve cilt bakımları yapılıyor. Yine kitaplar dağıtılıyor. Her yönüyle çok güzel sosyal bir proje. Etkin Anadolu Kadınları Derneğimize, Halk Eğitim Müdürlüğümüze ve Belediyemizdeki emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah buradan pırıl pırıl yetişen öğrencilerimiz gelecekte ülkemize en iyi şekilde hizmet edecektir" şeklinde konuştu.

/resimler/2018-11/11/1629059747840.jpg

/resimler/2018-11/11/1629153966746.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.