USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖNCE DUANIZA SONRA OYUNUZA TALİBİZ

ÖNCE DUANIZA SONRA OYUNUZA TALİBİZ

ÖNCE DUANIZA SONRA OYUNUZA TALİBİZ
14-02-2018 06:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ
Kurs yetkililerinin sorun ve taleplerini dinleyen Eken, göreve gelmeleri halinde ilimizdeki bütün meslek gruplarının sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde siyasetin olmadığına vurgu yapan Eken, "Biz bir aileyiz. Bizim ailemizde AK Parti´den de CHP´den de MHP, BBP, Saadet Partisi ve İyi Parti´den de arkadaşlarımız var. Bizler siyaseti bir kenara bırakarak, bir birliktelik ortaya koyduk. Belki siyaseten birbirimizi sevmeyebiliriz ama ilimizin ticaretinin ve sanayisinin gelişmesi için birbirimizi desteklemek zorundayız" dedi.
´Niyet hayır, akıbet hayır´ sözüyle yola çıktıklarını belirten Eken, "Biz arkadaşlarımızın da destekleriyle bu yola çıktık. Seçilip seçilmememiz takdiri ilahi? Göreve gelirsek, Sivas´ın ticaret ve sanayisini daha iyi noktalara çıkaracağımıza inanıyoruz. Seçime kazanamasak da yine Sivas için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda tüm kardeşlerimizin önce duasına sonra oylarına talibiz" diye konuştu.
Eken şunları kaydetti:
"Bizim seçilip seçilememek gibi bir korkumuz yok Allah´a şükür. Kesinlikle seçileceğiz diye bir durum da yok. Bu bir yarıştır. Şuana kadar başka aday çıkmadı. Ben de arkadaşlarımla birlikte bu yola çıktık. Onlar olmasa benim de bir kıymetim yok. Biz her meslekten her görüşten arkadaşımızla bu yola çıktık."
SÜRÜCÜ KURSLARINA
ONURSAL BAŞKANLIK
İlimizdeki sürücü kurslarının temsilcilerinin sektördeki sorunlarını tek tek dinleyen Eken, Sürücü Kurslarının bir çatı altında toplanması fikrini destekledi. Eken, "Sektörle alakalı tüm sorunlarda ortak bir noktada buluşulması lazım. Herkesin kendine göre haklı olduğu eleştirileri var. Çözümsüz hiçbir sorun yoktur. Eğer bir dernek kurup da ortak kararlarla iş yapmak isterseniz, sizlerin de kabul etmesi halinde ben gönüllü olarak fahri başkanınız olmaya hazırım. Sıkıntılarınızla ilgili elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!