Orman Genel Müdürlüğünden sonbahar uyarısı!
Yaz mevsiminin geride kalmasıyla birlikte sonbaharın renkleri doğada kendini göstermeye başladı. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ise sonbaharın güzellikleri yaşanırken orman yangınları konusunda dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.
OGM tarafından yapılan paylaşımda, yaz mevsiminin ardından eylül ayının kendine özgü renklerinin ormanlara yansıdığına dikkat çekildi.
Sonbaharın gelişiyle birlikte doğanın farklı bir görünüme kavuştuğu belirtilen paylaşımda, yangın tehlikesinin ise henüz sona ermediği vurgulandı.
Vatandaşlara ormanlarda yangına yol açabilecek davranışlardan uzak durmaları çağrısında bulunan Orman Genel Müdürlüğü, alınacak basit tedbirlerle sonbaharın doğal güzelliklerinin korunabileceğine dikkat çekti.
OGM, “Yangına sebep olmayın, sonbaharın güzelliklerinden mahrum kalmayın” mesajıyla vatandaşları daha dikkatli ve duyarlı olmaya davet etti.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.