USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Oyları Yüzde 80’den 29’a Yüzde Düşürdünüz!

AK Parti Sivas il binasında istişare toplantısı düzenlendi. Toplantının ardından TBMM Grup Başkanı  Abdullah Güler, sosyal medya hesabından “Sultan Şehir Sivas’ımıza  yapacağımız yatırımlara dair istişarelerde bulunduk” paylaşımında bulundu. Bu paylaşıma yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı ise “Yüzde 80’lerden yüzde 29’a düşürdünüz oyları. Bir sonraki seçimde yerle yeksan edersiniz, sizlerden bu performansı bekliyoruz” dedi.

Oyları Yüzde 80’den 29’a Yüzde Düşürdünüz!
23-06-2024 16:20
SİVAS
Google News

Bilal HASDEMİR

AK Parti Sivas il binasında istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya TBMM Grup Başkanı  Abdullah Güler, Milletvekilleri Hakan Aksu  ve Rukiye Toy, İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Merkez İlçe Başkanı Yavuz Selim Çongar ile belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

Güler,  toplantının ardından sosyal medya hesabından “Milletvekillerimiz Hakan Aksu ve Rukiye Toy, İl Başkanımız Yusuf Tanrıverdi, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Belediye Meclisi Üyelerimizle bir araya gelerek Sultan Şehir Sivas’ımıza  yapacağımız yatırımlara dair istişarelerde bulunduk.  Şehrimiz için gösterdikleri gayret ve özverili çalışmaları için İl Genel Meclisi Üyelerimize ve Belediye Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bir sosyal medya kullanıcısı,  Güler’in paylaşımına “Bu yatırım dediğiniz şey boy boy fotoğrafı paylaşmak mı? Çok şükür bizim Sivas’ın siyasetçileri boş beleş fotoğraf paylaşarak Sivas’ımızı ihya etti. Sanayi desen şaha kalktı. Her gün bir fabrikanın açılışını yapıyorsunuz. Mükemmelsiniz. Bu şekilde devam. Yüzde 80’lerden yüzde 29’a düşürdünüz oyları. Bir sonraki seçimde yerle yeksan edersiniz, sizlerden bu performansı bekliyoruz” yorumunda bulundu.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
CİLALI TAŞ!