Özel İdare Hummalı Çalışacak

Özel İdare Hummalı Çalışacak
Özel İdare Hummalı Çalışacak


Adem Sabit NALBANT

Özel İdare, 2022 yaz sezonunda il genelinde kırsalda yaşam standartlarının artırılması için hazırlıklarına başladı.

Her yıl yatırım programları dâhilinde köylerin taleplerini imkânlar ölçüsünde karşılayan İl Özel İdaresi, 2022 yılında da Sivas’ın zorlu coğrafyasında yoğun bir sezon geçirecek.

Bu kapsamda; Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sivas merkeze bağlı Armultu-Kulyusuf grup yolunda, asfalt yapımı öncesinde 11 kilometrelik hatta bakım onarım çalışmalarını sürdürürken, asfalt için temel malzeme çekimini gerçekleştiriyor.

Oldukça yoğun geçmesi beklenen 2022 yılında İl Özel İdaresi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sivas il genelinde hummalı çalışmalar yürütecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.