Özgür Özel'den Sivaslı Vekile Komisyon Tepkisi: "Hadsizlik etmiş"

Özgür Özel'den Sivaslı Vekile Komisyon Tepkisi: "Hadsizlik etmiş"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun basına kapalı olacağını açıklayan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’e sert tepki gösterdi: “Komisyon kararını kendi verir, kimse tahakküm kuramaz. Hadsizlik yapıyor.”

AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, Terörsüz Türkiye süreci dolayısıyla TBMM'de kurulan komisyon için AK Parti'ye hak tanınan 21 üyeyi açıkladı.

Abdullah Güler'in komisyonun basına kapalı olacağını söylemesine CHP Genel Başkanı Özgür Özel tepki gösterdi.

ozgur-ozel-abdullah-guler-hadsizlik-yapiyor-1.jpg

"HADSİZLİK ETMİŞ"

Özel şu ifadeleri kullandı:

"Abdullah Güler'e kötü bir şey demek istemem grup başkanıdır, hadsizlik etmiş. Bu komisyonun nasıl çalışacağına komisyonun üyeleri yapacağı ilk toplantıda karar verecek. Bu kararı verirlerse hep birlikte buna da saygı duymak lazım. Abdullah Güler kim oluyor? Onda altın hisse mi varmış? AK Parti 21 kişisini yollar, orada konuşulur.

Meclis Başkanı'nın yapmadığını Abdullah Güler yapıyor, hadsizlik yapıyor. İlk günden komisyon üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyor.

Diyelim ki kapalı olacak. Dünün endişelileri o komisyona iyi ki CHP girmiş diyecek misiniz? Bu komisyonun vermediği kararı AK Parti'nin Grup Başkanı veremez".

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.