Pamuk Prenses'in cücelerini çaldılar!
Yayınlanma:
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yaşanan hırsızlık olayı görenleri şaşkına çevirdi. Horan Parkı’ndaki çocuk oyun alanına yerleştirilen Pamuk Prenses ve 7 Cüce figürlerinden üçü, kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden sökülerek çalındı.
Afyonkarahisar'da yaşanan bir hırsızlık olayı bu kadarına da 'pes' dedirtirken, bir parka konulan Pamuk Prenses ve 7 cüce figürlerinden 3'nü çaldılar.
İlginç olay, Bolvadin ilçesindeki Horan Park da meydana geldi. Geçtiğimiz aylarda parkta çocuklar için oluşturulan oyun alanına neredeyse her çocuğun okuduğu Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Masalındaki oyuncak figürler yerleştirildi.

Ancak bir süre sonra figürlerden üçü ortadan kayboldu. Meydana gelen hırsızlık olayı akıllara durgunluk verirken, cücelerin eksik olduğunu gören ziyaretçiler ise hayretler içinde kaldı.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Asayiş

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.