Pelinlik Gelinlik Mağazası dualarla açıldı
Sivas’a kazandırılan Pelinlik Gelinlik Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker, Terziler, Ayakkabıcılar ve Ev Tekstilciler Odası Başkanı Ali Kılıç, Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Yıldız, Anahtar Parti İl Başkanı Cengiz Görgen, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ve çok sayıda davetli katıldı.

Esnaf teşkilatı olarak işyeri açan ve istihdam sağlayan işletmelere her zaman destek verdiklerini belirten SESOB Başkanı Hakan Demirgil, girişimcilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Esnaf ve sanatkârların şehir ekonomisindeki önemine dikkat çeken Demirgil, yeni açılan işletmelerin istihdama ve yerel ekonomiye katkı sunduğunu belirterek Pelinsu Polat Güneri ve eşi Caner Güneri’yi tebrik etti ve bol kazançlar diledi.
Ece Mahallesi Hayrı Sığırcı Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen açılış programı, yapılan dua ve kurdele kesiminin ardından sona erdi.

İşletme sahipleri Pelinsu Polat Güneri ve Caner Güneri ise açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine, yakınlarına ve davetlilere teşekkür etti.
Kaynak:Çiğdem İlgün


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.