İşçilerin Hakları Daha İyi Koşullara Gelecek

 İşçilerin Hakları Daha İyi Koşullara Gelecek
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ( SCÜ)ve Tez-Koop İş Sendikası arasında yeni dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı. SCÜ Rektörü Alim Yıldız, “ İmzalanan bu sözleşme ile işçilerimizin haklarını daha iyi koşullara getirmeyi amaçladık.” dedi.

Mehmet Fatih AKGÜL

 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ( SCÜ)ve Tez-Koop İş Sendikası arasında yeni dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.  SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven başkanlığında Tez-Koop İş Sendikası ve kurum yetkililerinin katılımıyla yeni dönem toplu iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı.

 

Sözleşme, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Erzurum Şube Başkanı Hakan Kurt tarafından imzalandı.

Hakan Kurt, imzalanan sözleşmenin ardından Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven"e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı konuşmada, “Her zaman işçilerimizin yanında olduk. İmzalanan bu sözleşme ile işçilerimizin haklarını daha iyi koşullara getirmeyi amaçladık. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Sivasİrade- SivasGündem- SivasHaberleri- SivasSondakika 

Kaynak:Elif Elmalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.