USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

"Yiğidolar Kent Meydanını Doldurur"

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Salı günü kent meydanında saat 16.30’da gerçekleştireceği mitinge tüm vatandaşları davet etti. Erdoğan’ın 28 Nisan’da rahatsızlığı dolayısıyla Sivas’a gelememesine rağmen binlerce kişinin alanı doldurduğunu anımsatan Toy, “Yiğidoların hıncahınç meydanı dolduracağından eminiz” dedi.

"Yiğidolar Kent Meydanını Doldurur"
21-05-2023 11:50
SİVAS
Google News

Ömer ÜN

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından AK Parti’den  Sivas Milletvekili seçilen Rukiye Toy, önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim sürecinde yürüttükleri çalışmaları ve Sivas’a yapılan yatırımları değerlendiren Milletvekili Toy, tüm Sivaslıları Salı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16.30’da kent meydanında gerçekleştireceği mitinge davet etti.

YOĞUN KATILIM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Milletvekili Toy; “Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan şeref, onur, gurur duyacağız. Yiğidoların hıncahınç meydanı dolduracağından eminiz. Biliyorsunuz; hemşehrilerimiz hızlı trenin hizmete girdiği gün Cumhurbaşkanımızın gelmeyeceklerini bildikleri halde meydanı hıncahınç doldurdular. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza sevgisini bir kez daha gördük. Hatta Cumhurbaşkanımız rahatsızlandı; ‘Bizim daha çok destek olmamız lazım’ diyerekten doldurmuşlardı meydanları. Şüphesiz yoğun bir katılım olacağını düşünüyoruz ve tüm vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. İkinci turda da Cumhurbaşkanımızı  en yüksek oy oranıyla desteklemelerini rica ediyoruz. Biz her işte bir hayır vardır düşüncesiyle bakıyoruz ve inşallah ikinci turda da canı gönülden inanıyoruz ki çok yüksek bir oy oranla Cumhurbaşkanımız seçilecek. Bu millet onu çok seviyor, ona çok güveniyor” dedi.

ANADOLU İNSANI ÇOK FERASETLİ

Seçim çalışması kapsamında yaptıkları ziyaretlerde Sivaslıların Erdoğan’a büyük sevgi beslediğine tekrar şahit olduklarını dile getiren Toy, “Anadolu insanı çok ferasetli, çok basiretli. Nerede nasıl durması gerektiğini gönülden anlatıyor. Daha biz anlatmaya başlamadan onlar anlatmaya başlıyorlar. Bu seçimin önemini çok iyi anlatıyorlar. ‘Ömrümden alsın, ömrüne versin’ diye dua ediyorlar. Baktığınız zaman kaç lidere böyle dua edilir. İnsan hangi  insana böyle bir cümle kurabilir. Evladını toprağa vermiş şehit annelerimiz yine aynı duayı yapıyor.  Bu çok kıymetli” diye konuştu.

BAŞARAMADILAR, BAŞARAMAYACAKLAR

AK Parti olarak her kesimi kucaklayan bir anlayışla siyaset yaptıklarına dikkat çeken Milletvekili Toy; “Her kesimden, her görüşten insanı dinliyoruz.  Cumhurbaşkanımızın Sivas’ta birinci turdaki oy oranından daha fazla oy alması için çalışıyoruz. Son güne kadar da çalışmalarımız devam edecek. Cumhurbaşkanımızı milletimiz  seviyor. Cumhurbaşkanımız da zaten sadece milletine güveniyor. Onun arkasında emperyalist güçler, küresel güçler, farklı güçler yok. Bakın kaç defa masada toplandılar ama yine de başaramadılar, başaramayacaklar. Bundan şüphemiz yok ama rehavetimiz de yok. Bunu da söylemek lazım. Durmak yok, yola devam. Hiçbir zaman rehavete, kibre, gurura kapılmadan yine mütevazilikle çok çalışarak devam edeceğiz. İnşallah yine rekor oyla cumhurbaşkanımızı seçeceğiz diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

İŞSİZLİĞİN FARKINDAYIZ

Sivas’ta istihdam noktasında yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını dile getiren Milletvekili Toy, “İnşallah yeni dönemde gayret edeceğiz, çalışacağız. Gençlerimizin işsizlik noktasındaki sorunlarına çözüm üreteceğiz. Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte Organize Sanayi Bölgemizdeki sorunları da gidermeye çalışacağız. Bu anlamda iş birliği, güç birliği yapacağız. Bu bizim için çok önemli. İstişareye çok önem veren bir insanım. Dolayısıyla oturacağız, dinleyeceğiz, konuşacağız. Bu şehrin sorunlarını hep birlikte çözmeye gayret edeceğiz. Bizden evvelkiler çok güzel hizmetler yaptılar. Biz de bu hizmet bayrağını daha işleri taşıyıp bizden sonrakilere teslim edeceğiz. Her zaman bu anlayışla çalışmaya gayret ettik. Her zaman da verilen işi en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmek için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah” açıklamasında bulundu.

REHBERLİK EKİBİ KURULMASI İÇİN ÇALIŞMAMIZ VAR

Ankara Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın 28 Mayıs’ta açıldığını anımsatan Toy,  “Hızlı tren Sivas’ın gelişmesine katkı sunuyor ve sunmaya da devam edecek. Ankara’dan çok sayıda kişi ilimize geliyor. Esnafımıza çok katkısı olacak. Hızlı tren turizm açısından da çok önemli. Çok ciddi bir yatırım. ‘Sivas’a ne yapıldı ki!’ sorusuna hızlı tren bile tek başına yeterli bir cevap diyebiliriz bence. Hızlı trenle beraber bir rehberlik ekibi kurulması için çalışmamız var. Belediyemiz veya Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde olabilir. İlk izlenim çok önemli. Buraya gelecekler, görecekler, gidince de güzel anlatmaları gerekir ki böyle gitsin. Bizim kaplıcalarımızın dünyada eşi benzeri yok. Gürün Gökpınar Şelalesi gezip görülecek yerlerden. İnanç turizmi açısından da önemli bir iliz. Bunun dışında yine Avrupa’da bile olmayan tarihi bir kent meydanımız var.  Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi eserlerimiz var. Hızlı tren sayesinde bu değerlerimizi çok sayıda insan ziyaret edecek” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!