Rektör Şengönül yeni öğrencilerle bir araya geldi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Kulübü, yeni akademik yıla başlayan öğrenciler için kaynaşma ve oryantasyon programı düzenledi. Üniversite kampüsü içerisinde yer alan Vakıf Kafe'de gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül de katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Akademisyenler ve Öğrenciler Vakıf Kafe'de Buluştu
Kimya Kulübü Danışmanı Prof. Dr. Sultan Erkan’ın koordinasyonunda organize edilen programa; Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Değirmen, çok sayıda akademisyen ve öğrenciler katılım sağladı.

Rektör Şengönül: "Her Zaman Yanınızdayız"
Programda masaları tek tek gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, yeni eğitim-öğretim yılının tüm gençlere başarı ve verim getirmesini temenni etti. Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerinde her daim yanlarında olduklarını vurgulayan Şengönül, kulüp faaliyetlerinin önemine dikkati çekti.
Farklı sınıf düzeyindeki öğrencileri hocalarıyla bir araya getirerek bölüm içi dayanışmayı güçlendiren oryantasyon programı, günün anısına kesilen pasta ve çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.