Rektör Şengönül’den Hafik MYO’ya ziyaret

Rektör Şengönül’den Hafik MYO’ya ziyaret
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül ve beraberindeki heyet, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek yürütülen eğitim faaliyetleri ve fiziksel imkânlar hakkında incelemelerde bulundu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Cem İnan, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu ve Özdemir Yalçın ile birlikte Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bünyamin Demirgil, okulun mevcut akademik yapısı, sürdürülen eğitim faaliyetleri ve devam eden projeler hakkında Rektör Şengönül ve heyetine kapsamlı bilgiler sundu.

hcpgps4bsaaef3q.jpgProgramın devamında yüksekokulun eğitim alanlarında incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, yürütülen çalışmaları yerinde gözlemledi. Öğrencilerin daha nitelikli ve donanımlı bir ortamda eğitim görmelerinin öncelikleri olduğunu vurgulayan Şengönül, yüksekokulun gelecekteki gelişimi ve akademik kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak:Ömer Ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.