USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Rey Manaj; Zor Bir Maç Bizi Bekliyor

Sivasspor’un gol makinesi Rey Manaj, Fatih Karagümrük maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Manaj, “Çok önemli ve altın değerinde bir 3 puan kazandık. Şimdi önümüzdeki Trabzonspor maçına odaklanacağız. Bizi zor bir maç bekliyor” dedi.

Rey Manaj; Zor Bir Maç Bizi Bekliyor
05-04-2024 09:46
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

EMS Yapı Sivasspor’un golcü futbolcusu Rey Manaj, 1-0 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının ardından açıklama yaptı.

Zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen golcü futbolcu, önümüzdeki hafta oynayacakları Trabzonspor maçına ilişkin de değerlendirme yaptı.

26 yaşındaki Arnavut oyuncu yayıncı kuruluşu şunları söyledi:

“Fatih Karagümrük maçının çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Hem rakibimizin iyi bir rakip olması itibariyle, hem de Ramazan ayında olmamızdan ötürü taraftarımızın da gelmemesi itibariyle zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Ancak Fatih Karagümrük maçını kazanmayı çok istedik. Bunun için çok uğraştık ve çalıştık. Çok önemli ve altın değerinde bir 3 puan kazandık. Şimdi önümüzdeki Trabzonspor maçına odaklanacağız. Bizi zor bir maç bekliyor. Trabzon’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Bizi destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!