Şampiyon sporcudan makam ziyareti
Yayınlanma:
Türkiye Bedensel Engelliler Para Masa Tenisi Şampiyonu Sivaslı Kerim Kerimoğlu, başarılarını paylaşmak için Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem’i makamında ziyaret etti.
Ankara’da 14-15 Şubat 2026 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Para Masa Tenisi Şampiyonası’nda şampiyon olan Sivaslı sporcu Kerim Kerimoğlu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette sporcuların antrenörleri Erkan Deliktaş ve Mehmet Akif Doğan ile Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu İl Temsilcisi Yaşar Rende de hazır bulundu.

Sporcunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Ertem, “Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kerim Kerimoğlu bizleri gururlandırdı” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda sporcu ve antrenörlerine çeşitli spor malzemeleri hediye edildi.
Kaynak:Adem Sabit Nalbant

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.