SCÜ’de toplu iş sözleşmesi imzalandı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri (Öz Sağlık-İş) Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Rektörlük makamında düzenlenen törende sözleşme, Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül ile Öz Sağlık-İş Genel Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk tarafından imza altına alındı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, üniversitenin çalışanlarıyla birlikte büyüyen bir kurum olduğuna dikkat çekerek, “Çalışanlarımızın haklarını gözeten, onların motivasyonunu artıran her adımı son derece kıymetli buluyoruz. İmzalanan bu sözleşme ile hem çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik haklarını güçlendirmeyi hem de kurumumuzda daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öz Sağlık-İş Genel Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ise sürecin karşılıklı diyalog ve uzlaşı ile tamamlandığını belirterek, üniversite yönetimine teşekkür etti ve sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını temenni etti.

Törene ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayati Öztürk, Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ile sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı.

İmza töreni, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Kaynak:Çiğdem İlgün

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.