Şehitler Anısına Kayak Yaptılar

Şehitler Anısına Kayak Yaptılar
Şehitler Anısına Kayak Yaptılar


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi´nde, geçtiğimiz günlerde Suriye´nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısında şehit olan askerlerimiz anısına Türk bayraklarıyla kayak yapıldı. 

Yıldız Dağı Kayak Merkezinde bir araya gelen yaklaşık 500 kayak ve snowboard tutkunu ile Buruciye AŞ çalışanları, açtıkları devasa Türk bayrağı ve Bir Ölür, Bin Dirilir Tarihi Baştan Yazarız, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez yazılı pankartları ile 1800 metre yükseklikten kayakla iniş gerçekleştirdi.

Ellerindeki Türk bayraklarıyla kayak yapan sporcular daha sonra şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı´nı okuyarak Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez şeklinde slogan attı.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun Suriye´nin İdlib kentinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla ve kahramanca mücadele eden askerlerimizin yanlarında olduğumuzu bütün benliğimizle göstermek amacıyla, yaklaşık 500 kayak severle beraber bir anma töreni düzenledik. Bizde buradan tüm dünyaya şehitler tepesi boş değildir, boş kalmayacak mesajını verdik dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.