Şengönül’den “iş ahlakı, motivasyon ve stres yönetimi” eğitimi

Şengönül’den “iş ahlakı, motivasyon ve stres yönetimi” eğitimi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Ahmet Şengönül, Kariyer Eğitimleri kapsamında düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelerek mesleki yaşamda etik değerler, motivasyon ve stres yönetiminin önemine dikkat çekti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Ahmet Şengönül, Kariyer Eğitimleri kapsamında düzenlenen “İş Ahlakı, Motivasyon ve Stres Yönetimi” programında öğrencilerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, mesleki yaşamda etik değerler, motivasyon ve stres yönetimi konuları detaylı bir şekilde ele alındı.

16748-1964022.jpg

Programda üniversite eğitiminin yalnızca akademik başarıdan ibaret olmadığını vurgulayan Şengönül, gençlerin çok yönlü gelişiminin önemine değinerek, “Hayatta yalnızca akademik başarılar önemli değildir. İş ahlakı, stres ve motivasyon yönetimi alanlarında alacağınız bu eğitimler, okul döneminizde ve iş hayatınızda sizlere ciddi katkılar sunacaktır.” ifadelerini kullandı.

İŞKUR Gençlik Programı kapsamında sağlanan desteklere de değinen Şengönül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Programda Kariyer Planlama Merkezi Müdürü Dr. Adem Ayık, öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleyen eğitimlerin önemine değinirken, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gülmez iş hayatında ahlakın belirleyici rolünü vurguladı.

16748-7280250.jpg

Gülmez, dürüstlük, sorumluluk ve itibarın mesleki yaşamın temel taşları olduğunu ifade ederek, motivasyon ve stresin doğru yönetimi ile empati ve saygının güven ortamı oluşturmadaki önemine dikkat çekti. Program, Rektör Ahmet Şengönül tarafından Prof. Dr. Mustafa Gülmez’e teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Batuhan Örenli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.